Nyhedsbrev

Maj 2024

Hulspil 2024

Så starter årets hulspilsturnering. der er 15 deltagere og mandag d. 10/6 løber 1. runde af stablen. Dog er der enkelte spillere der bl.a er forhindret af bl.a en regionsgolfmatch og en tysklandstur så derfor bliver der også mulighed for de pågældende til at aftale en match på andet tidspunkt. Informer Jan Krøll så han kan sætte jer sammen på en mandag.  2. runde foregår d. 24/6. Husk vi spiller med 3/4 handicap. Matchprogram kan findes på hjemmesiden.

Endags og weekendtur

Årets endagstur går i år til Great Northern ved Kerteminde. Et af Danmarks allerbedste og flotteste golfanlæg. Greenfee er normalt 1300 for en runde, men vi har fået prisen ned på 995,00 incl. en burger efter runden. Foreløbig 11 tilmeldte men vi har 24 pladser. Der er præmier for ca. 4.000 til denne match.

Lørdag d. 17 August  /Søndag d. 18 August tager vi igen i år til PGA National Sweden ved Malmø. Fantastiske omgivelser og 2 udfordrende og skønne baner, der er ratet i top 10 i Sverige blandt Sveriges bedste Golfbaner. pt. 13 tilmeldte – vi har 26 pladser fordelt på 13 dobbeltværelser. Klubbens pengekasse hjælper til så pris for at komme med er 1.995,00 kr. og der er præmier for ca. 8.000 til denne match. Og nogle har været heldige og dygtige og vinde gavekort til turen på PHP gul bold matcherne. 

PHP Gul bold matcher

De første 2 turneringer i årets PHP Gul Bold matcher er afviklet i hhv. Trelleborg og Brøndby. Senere følger 2 matcher på mandage, hvor vi af samme grund IKKE spiller i Sorø – vi spiller i stedet i Værebro og Harekær. Se datoer i turneringsplan på hjemmesiden. 

Bestyrelsen

Jan Christensen har valgt at udtræde af herreklubbens bestyrelse. Da alle opgaver og roller er fordelt er bestyrelsen enige om at fortsætte med 6 medlemmer resten af året. Ved næste års generalforsamling vælges igen 7 medlemmer. 

mvh. 

Bestyrelsen


April 2024

Generalforsamling

D. 23/3 afholdte herreklubben den årlige generalforsamling. Udover de sædvanlige punkter, hvor alle , der var på valg genopstillede og genvalgtes og regnskabet blev godkendt, var der et forslag om at ændre pointfordelingen i Formel Golf, hvor reglen indtil nu har været at alle runder talte – dog kun de bedste 20. Efter en god debat tilkendegav ca. halvdelen at de var enige i forslaget om at tage alle runder på fritspilsbaner, Ryder Cup, endags og weekendtur væk fra Formel Golf og kun lade de bedste 15 ”mandagsturneringer på hjemmebane ” tælle. Bestyrelsen har lyttet til forslaget, og ændret på noget. I 2024 er endags og weekendtur ikke længere en del af Formel Golf og det er nu de 17 bedste runder der tæller. Bestyrelsen mener fortsat at der er flere gode argumenter for at fastholde at fritspils matcherne og Ryder Cup tæller med – fritspils matcherne for at motivere til at flere får lyst til være med  og Ryder Cup fordi vi gerne vil stille med de bedste spillere til den årlige match mod Trelleborg og Formel Golf pointene vil yderligere motivere til at deltage.

Hulspil 2024

I år afvikles hulspillet på mandage samtidig med slagspil i Formel Golf. Matcherne vil blive afviklet på følgende datoer – 6/5 (hvis brug for kvalifikationskampe), 20/5 (8 dels finaler), 24/6 ( kvartfinaler ), 19/8 ( semifinaler ), og endelig 23/9 ( finale og kamp om 3 plads. ) Sidste frist for at tilmelde sig er d. 15/4 !

Endags og weekendtur

I 2024 kommer endagsturen til at foregå I Kerteminde – på Great Northerns skønne anlæg. En af Danmarks allerbedste baner – glæd jer til en stor oplevelse udover det sædvanlige. Pris for turen bliver 995,00 kr. – incl. frokost og en øl/vand. Tilmelding i GolfBox.

Weekendturen sidste år var så stor en succes at vi gentager den igen – vi skal igen til PGA National udenfor Malmø – har igen fået 2. salen for os selv – og vi skal igen forsøge at besejre 2 af Sveriges bedste golfbaner. Pris for turen bliver 1.995,00 kr. – incl. 2 greenfee, overnatning, morgenmad og 3 rettes aftensmad samt præmier for 8.000 kr. Det vil igen i år være muligt at vinde gavekort til delvis betaling af turen ved deltagelse i fritspilsmatcherne i Værebro, Harekær, Brøndby og Trelleborg. Igen i år stor tak til PHP service for at sponsorere dette. Sidste frist for tilmelding Fredag d. 14/6 kl. 12.00.

Formel Golf og Eclectic

Begge turneringer er fint i gang og stillinger kan ses på vores hjemmeside www.sorøherreklub.dk.

Med ønsket om en rigtig god sæson

Bestyrelsen


Marts 2024

Kære alle

Bestyrelsen glæder sig til en ny sæson når regnvejret er ovre og foråret nærmer sig.

Vi starter den 23/3 kl. 8.00 med generalforsamling og åbningsturnering kl. 10.00. Tilmelding kan ske allerede nu.

Der er nu åbent for tilmelding til Herreklubbens turneringer i 2024.

Der er sket et par ændringer til den kommende sæson.

– der vil være mulighed for en tidlig star tid (kl 14) de fleste gange, men vi opfordrer til at de som kan, spiller på hovedtidspunktet. Vi har kun 2 tider kl. 14 og disse til at blive tildelt efter først til mølle hvis det skulle blive nødvendigt. Så regn ikke med starttid før startlisten foreligger. Der er IKKE tidlig start på månedsafslutningsdage.

– vi prøver at lave en 9 hullers turnering med sen startid (ca. kl.  18) Disse vil blive tilgængelige i Golfbox senere.

– hulspilsturneringen vil vi forsøge at afvikle sammen med Formel Golfspillet den sidste spilledag i hver måned. Der vil komme særlige regler for afviklingen til generalforsamlingen.

Der vil blive redegjort nærmere for ændringerne på generalforsamlingen den 23/3

venlig hilsen

Bestyrelsen


Oktober 2023

Så gik 2023 sæsonen mod held og vi fik gennemført årets finale og afslutningsfest. Dagen igennem var der højt humør – og en strid blæst – måske derfor adskillige måtte notere en 12’er på hul 16. Årets vindere blev Per Jacobsen og Bent Udbjørg i henholdsvis A og B rækken i Eclectic, Jan Christensen vandt årets hulspil og top-3 i A og B rækken blev:

       A:                                              B:

 1. Jan Christensen           1. Svend Pedersen
 2. Lars Mølgaard              2. Kenneth Worm
 3. Per Hansen                   3. Jørn P. Rasmussen

Endelig blev årets herreklubber kåret. Der var mange gode kandidater at vælge imellem – kriterierne er at man skal have gjort en ekstraordinær indsats for herreklubben det forløbne år – det være sig menneskeligt, arbejdsmæssigt, støttende, kammeratligt eller lignende. Årets herreklubber 2023 kan tillægges alle disse parametre, så årets herreklubber blev Knud Erik Madsen.

Afslutningen i Vinstrup forsamlingshus samlede 27 mand med præmier til alle, god mad leveret at Michael fra restaurant Teestedet, taler, overrækkelser, pokaler, shuffleboard og poker. Der er billeder fra afslutningen på hjemmesiden sorøherreklub.dk

Nu starter Red ball snart vintersæsonen – allerede med start nu på lørdag morgen. Mød op og deltag – se starttid på Golfbox.

Og så kan i allerede nu begynde at glæde jer til 2024 sæsonen – som bliver endnu bedre end et ellers glimrende  herreklubår 2023. Og plotte generalforsamling og åbningsturnering lørdag d. 30 Marts ind i kalenderen.

Mvh. bestyrelsen


September 2023

Hulspilsturnering 2023
Hulspilsturneringen er ved at være afgjort. Finalen mellem Jan Christensen og Arne Ploug Baadsgaard og kampen om 3. pladsen mellem Per Hansen og Lars Mølgaard spilles onsdag d. 27/9. 

Eclectic 2023
Eclectic turneringen nærmer sig også sin afslutning. I A rækken er Per Jack, Keld Schmidt og Jan Krøll stukket lidt af, og i B rækken er det Bent Udbjørg, Knud Erik Madsen og Henrik Dunkan der er, men intet er afgjort endnu med 3 formel Golf runder tilbage (finalen tæller ikke) 

Ryder Cup 2023
Ryder Cup mod Trelleborg Golfklub blev spillet på en skøn søndag med tåge overalt til en start og med en sol der aldrig kom frem. Men i stedet en dejlig behagelig temperatur at spille golf i. Der var god stemning overalt, Michael i restauranten serverede glimrende morgenmad, frokost og aftensmad og til sidst var resultatet klar – som sædvanlig %ED%A0%BD%ED%B8%8A vandt Sorø – denne gang mere snævert end normalt – med 14-10. 

Formel Golf
Der bliver spænding til det sidste om hvem der skal tage de fleste point med til finalen i såvel A som B rækken. I A rækken fører Jan Christensen lige nu foran Per Hansen mens Jørn P. Rasmussen og Svend Pedersen ser ud til at skulle gøre op om det i B rækken. Som sædvanlig er der 24-20-16-14-12-10-8-6-4-2-1 point med til finalen, hvor der bliver uddelt 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1- point. 

Finale / afslutning 2023
Årets finale og afslutning og finale foregår i år lørdag d. 7/10. Vi lægger ud med morgenmad og derefter spilles finalen fra kl. 09.00 i gunstart fra hul 1-10.  Efter runden samles vi i Vinstrup Forsamlingshus som vi plejer og som sædvanlig er der præmier til alle, kåringer, pokaloverrækkelser, taler, god mad og god vin, shuffleboard, poker, andre kortspil og fantastisk god stemning.  I kan allerede nu tilmelde jer såvel til finalen og snart også til afslutningsfesten på Golfbox. 

mvh.

Bestyrelsen


August 2023

Weekendtur til PGA Sweden ved Malmø d. 19/ 20 August

Årets weekendtur, som i år foregik på PGA National anlægget tæt på Malmø, blev en stor oplevelse. Et fantastisk anlæg med 2 udfordrende baner og et ophold med hyggelige omgivelser, fremragende mad og god service gjorde turen til noget ud over det sædvanlige. Helt sikkert et sted herreklubben skal besøge igen. Tak til sponsorerne og især til PHP Service v/ Poul Erik Pedersen og Per Otto Winther for den store hjælp til turen med sponsorat, nye flotte herreklubtrøjer m.v.

Hulspilsturnering 2023

I årets hulspilsturnering er Jan Christensen og Arne Ploug Baadsgaard klar til finalen, mens Per Hansen skal spille med Lars Mølgaard om 3. pladsen.

Formel Golf

Vi nærmer os et billede på hvem der skal tage de fleste point med til finalen 2023.

Pt. er det Jan Christensen og Per Hansen der fører A- rækken mens Svend Pedersen og Jørn P. Rasmussen ligger forrest i B rækken. Men meget kan ske endnu..

Ryder Cup

Ryder Cup spilles i år på hjemmebane søndag d. 10. september. Vi starter med morgenmad og spiller Greensome om formiddagen og singler om eftermiddagen. 

Efter spillet er der fællesspisning hvor det forventes at alle deltager

– prisen for dagen bliver 260,00 kr. for morgenmad med æg, juice og bacon, en sandwich med øl/ vand mellem runderne og lækker mande aftensmad til fælles spisningen.

Pt. er følgende kvalificeret (og har sagt ja til at deltage):

Jan Christensen, Per Hansen, Lars Mølgaard, Arne Baadsgaard, Peter Müller, Jan Krøll, Søren Horn, Svend Pedersen, Jørn P. Rasmussen, Aage Christensen, Thyge Thygesen, Knud Erik Madsen og Jens Sørensen. De sidste 3 (1 fra A-rækken og 2 fra B-rækken) bliver udtaget efter runden d. 28/8.

Finale 2023

Husk at tilmelde jer i Golfbox og skriv ind i kalenderen at finalen i år foregår lørdag d. 7/10 med finale om dagen og afslutningsfest om aftenen.

Igen i år afvikles afslutningsfesten i Vinstrup Forsamlingshus.

Spisning ved månedsafslutninger

Husk at tilmelde jer spisning til månedsafslutninger i god tid så Michael i restauranten kan forberede sig på antal. Sidste frist er fredage inden kl. 12.00.

Prisen vil altid være 125,00 kr. pr. mand og menu står på Info i Golfbox under datoen.

mvh.

Bestyrelsen


Juli 2023

Weekendtur til PGA Sweden ved Malmø d. 19/ 20 August

Årets weekendtur foregår i år ved Malmø – nærmere bestemt på en af de bedste baner i Sverige, PGA National Sweden. Et 36 hullers anlæg, hvor vi kommer til at spille begge baner.  Vi bliver 24 deltagere og overnatningen foregår i dobbeltværelser. Vi spiller slagspil om lørdagen på Lakes banen med starttider fra kl. 12.00 fra tee 59 med nærmest hullet på hul 6 og hul 15 ( Der bliver et kort spillermøde kl. 11.00 ) og Stableford om lørdagen med tee off kl. 9.30 fra tee 58 med nærmest flaget på hul 5 og hul 13. Der bliver lavet en køreplan så ingen kommer til at køre alene derover ( med mindre de ønsker det ) og ligeledes bliver der lavet en plan over hvem der skal bo sammen med hvem. PHP Service v/ Per Otto Winther og Poul Erik Pedersen har sponsoreret nye herreklubtrøjer og disse bliver udleveret i starten af August til alle deltagere på weekendturen.

Hulspilsturnering 2023

I årets hulspilsturnering er Jan Christensen klar til finalen,  mens Per Hansen skal spille om 3. pladsen. Desværre er det gået lidt trægt med mange øvrige matcher. Status er, at Lars Mølgård skal spille kvartfinale mod vinderen af Jan Thylkær / Michael Meinert og Arne Ploug Baadsgaard skal spille kvartfinale mod Jens Sørensen.

Eclectic 2023

I årets Eclectic turnering er Per Jack førende i A rækken skarpt forfulgt af Jan Christensen, Keld Schmidt og Peter Müller mens Bent Udbjørg er klart førende   i B rækken og endda har en 9’er som bedst på hul 16 !

Formel Golf 2023

I A rækken ligger lige nu Jan Christensen, Lars Mølgaard og Per Jacobsen bedst til mens Svend Pedersen, Jørn P. Rasmussen og Aage Christensen er top 3 i B rækken. Når grundspillet i Formel er færdigt tager top 10 i både A og B rækken  flg. point med sig til finalen: 24-20-16-14-12-1-8-6-4-2. point. I finalen spilles om 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 point som tillægges opnåede point i grundspillet. I tilfælde af pointlighed er det grundspilsresultatet der afgør placeringen.

Ryder Cup

Ryder Cup spilles i år på hjemmebane Søndag  d. 10 September. Vi starter med morgenmad og spiller Greensome om formiddagen og singler om eftermiddagen. De 6 bedst placerede i hhv. A og B rækken i Formel Golf pr. d. 28/8 kvalificerer sig – desuden har bestyrelsen 4 Wild Cards. 

Finale 2023

Husk at tilmelde jer i Golfbox og skriv ind i kalenderen at finalen i år foregår Lørdag d. 7/10 med finale om dagen og afslutningsfest om aftenen. Igen i år afvikles afslutningsfesten i Vinstrup Forsamlingshus.

Spisning ved månedsafslutninger

Husk at tilmelde jer spisning til månedsafslutninger i god tid så Michael i restauranten kan forberede sig på antal. Sidste frist er fredage inden kl. 12.00. Prisen vil altid være 125,00 kr. pr. mand og menu står på Info i Golfbox under datoen.

mvh.

Bestyrelsen


Juni 2023

Venskabsmatch mod Skovbo Golfklub

Mandag d. 12/6 får vi besøg af Skovbo herreklub. Pt. er der kun 6 tilmeldte fra Sorø – i bedes tilmelde jer i Golfbox snarest så vi kan få et overblik over hvor mange vi bliver i forhold til hvor mange tider vi skal have spærret.

PHP Gul bold fritspilsmatcher

Efter at de første 3 fritspilsmatcher er spillet mangler kun matchen Mandag d. 19/6 i Værløse. Derefter bedes jer med vundne gavekort meddele om i ønsker at bruge disse til weekendturen ved at tilmelde jer på Golfbox.

Årets endagstur 2023 :

Årets endagstur går i år til Ledreborg ved Roskilde d. 24/6 – en skøn og udfordrende bane med – især – rigtig mange bunkers. Prisen er sat til 495,00 kr. incl. frokost og en øl/vand efter runden. Denne pris kan kun lade sig gøre, fordi bestyrelsen har valgt at bruge en del af sidste års overskud til at nedbringe deltagerprisen denne dag. Tilmelding på Golfbox. Foreløbig kun 13 tilmeldte – stadig plads til 7 mere !

Weekendtur til PGA Sweden ved Malmø d. 19/ 29 August

Årets weekendtur foregår i år ved Malmø – nærmere bestemt på en af de bedste baner i Sverige, PGA Sweden. Et 36 hullers anlæg, hvor vi kommer til at spille begge baner.  – vi har lavet plads til  24 der kan komme med – prisen bliver 1.995,00 kr. incl. 2 greenfee, morgenmad, aftensmad og overnatning og der kommer nærmere senere om betaling. Der vil være præmier på over 8.000 og vi skal overnatte ved banen. Desuden er det muligt at vinde gavekort til denne tur ved deltagelse i årets PHP gul bold fritspilsmatcher. Tilmelding er mulig på Golfbox nu. Foreløbig er der 17 tilmeldte – dvs. at der stadig er 7 ledige pladser. Skynd jer at tilmelde jer til en oplevelse udover det sædvanlige inden det er for sent.

Hulspilsturnering 2023

Årets hulspilsturnering er så småt i gang – kvalifikationskampene skal være afviklet inden d. 7/6 og derefter spilles der kvartfinaler i Juni.

Eclectic 2023

Eclectic turneringen er lige som Formel Golf turneringen nu i fuld gang. I kan se stillingen på vores hjemmeside under leaderboards.

Ryder Cup 2023

Ryder Cup spilles i år på hjemmebane Søndag  d. 10 September. Vi starter med morgenmad og spiller Greensome om formiddagen og singler om eftermiddagen. De 6 bedst placerede i hhv. A og B rækken i Formel Golf pr. d. 28/8 kvalificerer sig – desuden har bestyrelsen 4 Wild Cards. 

mvh.

Bestyrelsen


April 2023

Weekendtur til PGA Sweden ved Malmø den 19. og 20 august 2023

Årets weekendtur foregår i år ved Malmø – nærmere bestemt på en af de bedste baner i Sverige, PGA Sweden. Et 36 hullers anlæg, hvor vi kommer til at spille begge baner.  – vi har lavet plads til  24 der kan komme med – prisen bliver 1.995,00 kr. incl. 2 greenfee, morgenmad, aftensmad og overnatning og der kommer nærmere senere om betaling. Der vil være præmier på over 8.000 og vi skal overnatte ved banen. Desuden er det muligt at vinde gavekort til denne tur ved deltagelse i årets PHP gul bold fritspilsmatcher. Tilmelding er mulig på Golfbox nu.

Årets endagstur 2023 :

Årets endagstur går i år til Ledreborg ved Roskilde d. 24/6 – en skøn og udfordrende bane med – især – rigtig mange bunkers. Prisen er sat til 495,00 kr. incl. frokost og en øl/vand efter runden. Denne pris kan kun lade sig gøre, fordi bestyrelsen har valgt at bruge en del af sidste års overskud til at nedbringe deltagerprisen denne dag. Tilmelding sker på Golfbox.

Hulspilsturnering 2023

Pt. er der kun 6 tilmeldt årets hulspilsturnering – vi skal gerne op på min. det dobbelte eller flere. Vi spiller en knock out turnering med ¾ hcp. Se at få jer tilmeldt here !

Eclectic 2023

Eclectic turneringen er lige som Formel Golf turneringen nu i fuld gang. I kan se stillingen på vores hjemmeside under leaderboards.

Ryder Cup 2023

Ryder Cup spilles i år på hjemmebane Søndag  d. 10 September. Vi starter med morgenmad og spiller Greensome om formiddagen og singler om eftermiddagen. De 6 bedst placerede i hhv. A og B rækken i Formel Golf pr. d. 28/8 kvalificerer sig – desuden har bestyrelsen 4 Wild Cards. 

Venskabsmatch mod Skovbo Golfklub

Pt. er der ikke nogen endelig dato for matchen – men vi arbejder på, at det bliver mandag d. 12/6 i Sorø. Nærmere følger.

PHP Gul bold fritspilsmatcher

Mandag den 1/5 kl 15.30 spiller vi i Harekær med løbende start. Sidste frist for tilmelding er 30/4 kl 12.00. Der er 24 pladser og det er først til mølle princippet der gælder. Startliste forventes udsendt 1/5 om formiddagen. Prisen for at deltage er kr 50, men Herreklubben har besluttet at betale for alle. Vi slutter matchen af med fælles spisning og præmieuddeling. Betaling for spisning foregår i restauranten i Harekær.

Torsdag den 4/5 kl 15.30 spiller vi Trelleborg (Slagelse) med løbende start. Sidste frist for tilmelding er 2/5 kl 15.00. Der er 24 pladser og det er først til mølle princippet der gælder. Startliste forventes udsendt den 4/5 om formiddagen. Prisen for at deltage er kr 100 i greenfee, som i hver især betaler ved ankomsten. Herudover kommer betaling for mad. Vi slutter matchen af med fællesspisning og præmieuddeling.

Desuden spiller vi onsdag den 31/5 i Brøndby og mandag den 19/6 i Værløse.

Venlig hilsen

Bestyrelsen


Oktober 2022

Hej alle

Så blev finalen og afslutningen på sæson 2022 overstået. Vejret var fint, morgenmaden var god og alle var klar til at gøre det bedste de kunne. Og nogen gjorde det bedre end andre – resultatet af sæson 2022 :

A rækken :

 1. Lars Mølgaard     25p
 2. Per Hansen          24p
 3. Jan Christensen   20p

B rækken :

 1. Jens Sørensen     32p
 2. Henrik Dunkan     22p
 3. Bent Udbjørg      20p

Årets hulspilsturnering :

 1. Per Hansen
 2. Jan Thylkær
 3. Jens Sørensen

Eclectic A rækken :

 1. Robert Piil           48 ( bedst på bag 9 )
 2. Peter Müller        48
 3. Michael Nielsen    48

Eclectic B rækken :

 1. Max Wagner Jensen              42
 2. Aage Christensen                  43
 3. Kim Andersen                        43

Endelig blev årets herreklubber kåret – og som sidste år blev det Poul Erik Pedersen for hans store engagement og interesse i herreklubben – har været med i mange år , har siddet i bestyrelsen og altid støttet hvor han kunne samt kommet med gode ideer.

Nu er det bare at glæde sig til næste sæson, hvor vi starter sidst i Marts. Indtil da kan vi varme op i Red Balls United, som spiller hver Lørdag formiddag fra kl. ca. 08.45.

Se mere på Golfbox, hvor der også er tilmelding.

Vi ses 😊

Mvh. Bestyelsen


September 2022

Årets herreklubber 2022

Så er det nu I skal nominere kandidater til kåringen af årets herreklubber 2022. Et medlem af herreklubben, der har gjort noget særligt for herreklubben i 2022. Arbejdsmæssigt, personligt, en god kammerat eller noget helt andet. Mail jeres kandidat med begrundelse til jes@breinholt.biz eller aflever indstillingen på tryk til et medlem af bestyrelsen. Dette skal gøres senest Mandag d. 3/10 efter runden. 

Hulspilsturnering 2022

Det er nu afgjort at Per Hansen og Jan Thylkær spiller finale i år efter at Per Hansen slog Søren Johansen i semifinalen med 2-1 og Jan Thylkær vandt over Jens Sørensen med 2-0. 

Eclectic 2022

Så er der kun 2 runder  tilbage ( vi spiller fra hvidt teested  på mandag ) af årets Eclectic turnering. Der er stadig mange om buddet  – pt. er det Peter Müller og Robert Piil  der fører A rækken foran Svend Pedersen,  men der er kun 2 slag mellem nr. 1 og nr. 7 og Max Wagner, der fører B rækken foran Kim Andersen og Aage Christensen. Turneringen følger Formel Golfs indledende runder og sidste runde foregår mandag d. 3/10. Skulle 2 eller flere spillere ende på samme resultat er det bedste bag 9 ( 6,3 osv) der afgør resultatet. 

Årets Afslutning og finale

Årets finale spilles Lørdag d. 8/10, hvor vi starter med morgenmad i klubhuset. Efter runden samles vi i Vinstrup Forsamlingshus som vi plejer og som sædvanlig er der præmier til alle, kåringer, pokaloverrækkelser, taler, god mad og god vin og fantastisk god stemning. Nærmere om tidspunkter m.v. senere. 

Årets Formel Golf

Med kun 3 runder af grundspillet i Formel Golf er der stadig stor spænding om udfaldet. Pt. ligger Lars Mølgaard, Per Hansen og Jan Christensen i A rækken og i B rækken Jens Sørensen, Bent Udbjørg og Henrik Dunkan  til at tage de fleste point med til finalen. Der uddeles point fra grundspillet til top 10 – 24-20-16-14-12-10-8-6-4-2 og i finalen spilles yderligere om 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 point. 


August 2022

Weekendtur til Svendborg d. 20/ 21 August

Så nærmer årets weekendtur sig – vi bliver 25 der skal til det sydfynske, nærmere betegnet Svendborg med matcher såvel Lørdag som Søndag på Svendborgs dejlige parkbane, som starter med 2 par 5 huller og med de mange træer og udfordrende design nok skal give kamp til stregen. Der er nogle der endnu ikke har betalt de 1.695,00 kr. minus evt. vundne PHP gavekort. I bedes betale senest Fredag d. 5/8 til klubbens konto nr. 2510 – 6275387736 med angivelse af jeres DGU nr. så vi kan betale hotellet og vandrehjemmet i Svendborg. I ugen op til sendes værelses fordeling, tider m.v. rundt til alle der skal med. 

Hulspilsturnering 2022

Det er nu afgjort at Per Hansen har kvalificeret sig til finalen og Søren Johansen til kampen om 3. pladsen. Hvem de skal møde afgøres senere, da det har været svært at finde tider til de sidste 2  kvartfinaler og at Mogens Jensen har fået lidt ekstra tid til at få ryggen klar til golf igen. Skal hilse alle mange gange fra ham.

Finalen og kampen om 3. pladsen spilles i starten af September. 

Eclectic 2022

Så er der 2 måneder tilbage af årets Eclectic turnering. Der er stadig mange om buddet med lave svorer – pt. er det Peter Müller der fører A rækken og Kim Andersen der fører B rækken. Turneringen følger Formel Golfs indledende runder og sidste runde foregår mandag d. 3/10. 

Ryder Cup 2022

Ryder Cup spilles i år i Slagelse Lørdag d. 10 September. Vi spiller Greensom og formiddagen om og singler om eftermiddagen. De 7 bedst placerede i hhv. A og B rækken i Formel Golf pr. d. 29/8 kvalificerer sig – desuden har bestyrelsen 2 Wild Cards. 

Årets Afslutning og finale

Vi plejer at afvikle vores afslutningsfest i Suserup forsamlingshus – men det kan vi ikke i år. Ligesom såvel Lynge forsamlingshus som Stalden ved Ringsted – hvor vi før har holdt afslutningsfesten – heller ikke er muligheder. Så vi skal på jagt efter et andet lokale. Er der nogen der har nogen gode ideer ? Så er i meget velkomne til at kontakte bestyrelsen så vi kan finde en ideel erstatning. 

mvh.

Bestyrelsen

Juni 2022

Årets hulspilsmesterskab

Matcherne er i fuld gang – 1. runde mangler kun 1 kamp som bliver spillet i denne uge. Derefter spilles kvartfinalerne, som skal være afviklet senest 1/7. Se kampprogrammet på hjemmesiden under leaderboard. 

Årets endagstur – i år til Royal Golf på Amager

Lørdag d. 11/6 sker det – årets endagstur til Royal Golf på Amager – pris 895,00 incl. præmier for 2.000 til top 5 og incl. greenfee, velkomstpakke, frokost og 1 øl/vand. Skynd jer at tilmelde jer – sidste frister 28/5. Vi har 20 pladser – pt. er der 18 tilmeldt så der er plads til 2 hurtige – sidste frist for tilmelding er nu på fredag d. 3/6 kl. 12.00.

Weekendtur til Svendborg

Lørdag og Søndag d. 20 og 21 August går turen til Svendborg, hvor årets weekendtur finder sted. Pris kun 1.695,00 kr. Vi skal bo på Best Western hotel i Svendborg og skal spille 2 runder golf på Svendborg Golf’s dejlige bane. Vi har fået lov til at bruge et større lokale der lørdag aften til poker, shuffle board, hygge eller hvad vi nu ellers kan finde på  – dog må vi ikke have egen spiritus, mad eller øl med der. Der kan selvfølgelig købes i baren og vi køber sikkert nogle flasker vin til fælles brug.

Pt. er der 7 der har ønsket eget værelse – dette kan hotellet  desværre ikke imødekomme, da det kun er muligt for os at få 4 enkeltværelser. Så med mindre 3 ud af de 7 kan finde en løsning på at sove i et dobbeltværelse, må bestyrelsen bestemme hvem der skal sove hvor.

For flere bliver turen lidt billigere på grund af PHP Services sponsorering af gavekort til turen. Stor tak !

Pt. er der 19 tilmeldt og vi kan kun få 20 overnatninger på hotellet – hvem skal have den sidste plads ? 


April 2022

Ny restauratør Sorø Golfklub

Fra årsskiftet har vi fået ny restauratør i Sorø Golfklub. Og de nye har garanteret, at maden fremover markant vil skifte kvalitet. F.eks. kan man købe dagens ret 2. påskedag efter runden. Retten  består af Ramsløgsmarineret kalkuncuvette med ovnbagte kartofler, aioli og salat til 115,00 kr. Ved månedsafslutningen d. 25/4 består menuen af Rødvinsbraserede svinekæber med rodfrugtmos ogblandet salat til 125,00 kr. Her skal i tilmelde jer på Golfbox . Det er vigtigt at så mange som muligt giver de nye en chance – så vi forhåbentlig kan glæde os til  maden når vi kommer ind efter runden. 

Årets hulspilsmesterskab

Nu er der åbent for at tilmelde sig til årets hulspilsmesterskab i herreklubben i Golfbox. I år spiller vi med 1/2 hcp. – dvs. sige at har den ene spiller normalt 9 slag på banen og modstanderen 22 slag så halveres dette og rundes op så det bliver 4,5 slag mod 11 slag – altså har modstanderen 6 slag ekstra. Vi spiller enknock out turnering med 16 startende – ved flere tilmeldte vil der være kvalifikationskampe og top 6 i A ogB rækken fra si dste år af deltagere vil være seedede. Resultater og kampprogram vil kunne ses på vores hjemmeside www.sorøherreklub.dk når det er klart. Sidste frist for tilmelding er Søndag d. 1 Maj kl.18.00. Derefter laves matchprogrammet. 

Årets endagstur – i år til Royal Golf på Amager

Sidste år havde vi planlagt at skulle spille vores endagsturnering på Royal Golf. Men pga. en dobbeltbookingblev dette i stedet rykket til Simons Golfklub. Samtidig lovede Simon fra Royal at vi som kompensation villekunne spille Royals i 2022 til en fordelagtig pris. Så Lørdag d. 11/6 sker det – pris 895,00 incl. præmier for2.000 til top 5 og incl. greenfee, velkomstpakke, frokost og 1 øl/vand. Skynd jer at tilmelde jer – sidste frister 28/5. Vi har 20 pladser – så dem der kommer først……. Månedafslutning d. 25/4Husk at deltage i månedsafslutningen d. 25/5 med rigtig god mad samt præmieoverrækkelse for den forløbne måned incl. åbningsturneringen. 

Fritspilsmatcher

Vi spiller Formel Golf i Harekær Golf Onsdag d. 28/4 fra kl. 15.30. Tilmelding som sædvanglig i Golfbox


Marts 2022

Indkaldelse til Generalforsamling 2022 i Herreklubben.
Lørdag den 26. Marts kl. 08:00 i klubhuset i Sorø Golfklub.

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Kenneth Worm.
 2. Aflæggelse af årsberetning
 3. Fremlæggelse af årsregnskab samt forslag til kontingent.
  Bestyrelsens kontingentforslag: 350 kr.
  Turneringsfeeforslag: 250 for en halv sæson eller 500 kr. for hele sæsonen.
  Gæstefee: 50 kr. max. 3 gange.
 4. Gennemgang af planer for Herreklubbens sæson 2022
 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  På valg er: Svend Pedersen, Jens Sørensen, Jan Christensen og Harry Ballesteros
  Alle er villige til genvalg.
  Bestyrelsen foreslår genvalg af alle
 6. Valg af revisor og suppleant. På valg er Max Wagner, hhv. Per Hansen.
 7. Behandling af indkomne forslag, som skal være bestyrelsen i hænde senest d. 24/3 ved
  mail til formanden på jes@breinholt.biz
 8. Eventuelt

August 2021 :

Ryder Cup d. 11/9 2021

Som sædvanlig spiller vi Ryder Cup mod Trelleborg Golfklub – i år på hjemmebane Lørdag d. 11/9. Vi spiller Greensome om formiddagen og singler over middag.

Vi stiller med 16 mand – de 7 bedst placerede i hhv. A og B rækken pr. d. 30/8 efter dagens match – samt 2 Wild Cards som bestyrelsen råder over. Pt. er følgende kvalificerede :

Poul Erik Pedersen, Åge Christensen, Jens Sørensen, Svend Pedersen, Henrik Dunkan, Jørn P. Rasmussen, Thyge Thygesen

Søren Lykke Johansen, Harry Ballesteros Petersen, Per Hansen, Lars Mølgaard, Michael Nielsen, Jan Christensen, Per Jakobsen

I bedes sende mig en mail til herreklubben@sorøherreklub.dk om i har mulighed for at deltage eller ej.  

Venskabsmatch mod Skovbo Fredag d. 3/9

Vi var nødt til at udskyde  den tidligere aftalte venskabsmatch mod Skovbo, som skulle være afholdt i starten af August. I stedet skal vi til Skovbo Fredag d. 3/9 – pt. er der tilmeldt 15, men vi skulle gerne stille med mange flere, da det er de 15 bedste resultater der tæller.

Årets hulspilsmesterskab

Vi nærmer os finalen i årets hulmesterskab – første mand er klar og det blev Finn Stuhr efter at have vundet over Larsb Mølgaard. . Jens Sørensen og Jan Christensen spiller semifinale Onsdag d. 1/9 om retten til at møde Finn. Der er præmier ved afslutningen til Top 3, så vi skal både afvikle en kamp om 3. pladsen og finale.

Eclectic

Der er fortsat mange runder tilbage til at forbedre nettoscorerne i årets Eclectic. Sidste tællende runde er Mandag d. 4/10. I A rækken fører Søren Johansen med netto 44 slag, men der er 5 mand lige efter med netto 46. I B rækken er det Henrik Dunkan og Per Amelung der topper med 41 nettoslag, men også her er der et tæt forfølgerfelt. Igen her er der præmier til top 3 i begge rækker ved afslutningsfesten.

Årets afslutning

Vi afrunder året Lørdag d. 9 Oktober med finale samt stor fest og årets præmieuddeling om aftenen i Vinstrup forsamlingshus, Tystrupvej 24 i Fuglebjerg. I bedes tilmelde jer i Golfbox så hurtigt som muligt så vi kan få et overblik over hvor mange der kommer.


Juli 2021

Venskabsmatch mod Skovbo Fredag d. 6/8 :

Da mange stadig er på ferie denne dag – både fra os og fra Skovbo – er matchen i stedet rykket til Fredag d. 3/9. Der er åbent for tilmelding i Golfbox, så se at blive tilmeldt ! De 15 bedste fra hver klub tæller – så jo flere vi er – jo større er chancerne for at beholde pokalen når vi spiller returkamp i Sorø i 2022.

Weekendtur til Barsebäck d. 14 og 15 August :

Vi bliver 21 når vi tager til Barsebäck d. 14. August. Et pænt antal – det er længe siden opbakningen til en weekendtur har været så stor.  Og alle 21 kan godt begynde at glæde sig – 2 klasse golfbaner – skovbanen Pine Course, der tidligere hed Donald Steel Course og Ocean Course, der tidligere var kendt som Masters Course. Samt en samlet præmiesum på næsten 10.000 kr. og Lørdag aften med god mad og rødvin og en gang poker eller ? til dem der har lyst. Det gøres ikke meget bedre 😊

Til de af jer der ikke skal med i år – Glæd jer til weekendturen næste år, for den må i da bare med på 😊

Langsomt spil :

Bestyrelsen har drøftet hvilke ting der kan gøres for at få spillet til at flyde endnu mere end det allerede gør. Vi har alle forskellige rutiner – og spiller i forskelligt tempo. Vi vil dog alle gerne spille i et glidende tempo, og ønsker så lidt ventetid som muligt. Derfor vil vi stadig opfordre til at man holder trit med bolden foran, at man ikke tager  mere end et enkelt prøvesving eller 2 og at man i det hele taget får slået sine slag i et rimeligt tempo når det er ens tur. At man slår til sin bold når man har stillet sig i position og ikke står over bolden alt for længe ad gangen før slaget. Desuden at alle i bolden holder øje med hinandens slag – især ved teeslagene, så det er lettere at lokalisere hvor boldene havner.

Hulspilsturnering 2021 :

Efter indledende runder, ottendels og kvartfinaler er semifinalerne, der spilles i August , nu klar :

Finn Stuhr – Lars Mølgaard

Jens Sørensen – Jan Christensen

Ryder Cup

Lørdag d. 11/9 spiller vi den årlige Ryder Cup mod Trelleborg Golfklub’s herreklub – som i år spilles på hjemmebane. Der deltager 16 spillere fra hver klub – i Sorø gøres det sådan, at top 8 i såvel A som i B rækken deltager. Skulle der være enkelte der ikke kan afløses de af de næste i Formel Golf stillingen fra hhv. A-rækken eller B rækken, således at der som udgangspunkt deltager lige mange fra A og B rækken. Vi har endnu aldrig tabt til Trelleborg på hjemmebane ( og kun en enkelt gang på udebane ) og dette skulle gerne fortsætte – også i 2021.

Bestyrelsen


Maj 2021

Hulspilsturneringen 2021:

Det endte med 18 deltagere og dermed 2 kvalifikationskampe for at finde de 16 der deltager i selve turneringen. Se kampene og resultater på hjemmesiden.

 Månedsafslutning Mandag d. 31/5 :

Der er lige nu 15 tilmeldte til matchen, men kun 2 til spisning. Vi skal spise krebinetter med stuvede grønærter og kartofler til 100,00. Vi skal min. være 15 til spisning og har en hel måneds præmier der skal uddeles, så se at få jer tilmeldt.

 Generalforsamling Søndag d. 6/6 :

Der er pt. 18 tilmeldte – husk at vi i den efterfølgende  Formel Golf stableford match spiller om et gavebord til en værdi af over  1.000 kr. – vind Rom, Gin,  Whisky m.m. Præmier til top 5 i fælles række med præmieoverrækkelse efter matchen.

På generalforsamlingen skal der bl.a tages stilling til 3 forslag fra  Max, Ernie og John C.   så mød op og giv din mening til kende.

Endagsturen til Royal Golf, Amager :

Pt. 12 tilmeldte – pris 950,00 incl. greenfee og en let frokost som senest d. 28/5 skal være betalt på konto nr. 2510 – 6275387736 med angivelse af navn eller DGU nr. Glæd jer til en flot og udfordrende bane ! Præmier for mere end 1.000 kr. til top 5 i fælles række ! Matchen er med stableford og er tællende til Formel Golf.

Weekendturen til Sverige August 2021:

Så er der booket baner på Barsebäck i weekenden d. 14 og 15 August. Vi skal først spille skovbanen Donald Steel Course  og Søndag den ikoniske Masters bane med det fantastiske hul 8 – 130 meters par 3 hul over en sø – og de 3 svære huller 9,10 og 11 langs Øresund. Vi skal formentlig bo på hotellet i 2 mands værelser og ikke i lejlighederne, som nok ikke når at blive færdig renoveret til August. Prisen vil blive holdt på max. 2.000 kr. incl. 2 x greenfee, 1 x overnatning, aftensmad Lørdag og  morgenmad Søndag. Samt præmier for mere end 2.000 kr. til top 5.

Bestyrelsen


April 2021

Endagstur – NY DATO – Lørdag d. 12/6 2021

Så er årets endagstur på plads – Royal Golf på Amager d. 12/6 – Glæd jer! – pris 950,00 incl. greenfee, frokost m/ øl/vand efter runden.

Årets Weekendtur

Desværre er alt vedr. dette endnu ikke faldet helt på plads, men vi arbejder på at komme til Barsebäck Weekenden d. 14 og 15 August. Pt. er såvel hotel som restaurant lukket der, men vi regner med at kunne melde nogent endeligt ud i løbet af Maj måned.

Årets hulspilsturnering :

Husk at tilmelde jer Årets Hulspilsturnering. Det bliver en Knock Out turnering med hcp. med evt. kvalifikationskampe indtil der er 16 der spiller ottendedelsfinaler Lørdag d. 19/6 ( NB. Ny dato ) og kvartfinaler Lørdag d. 26/6. Med præmier til top 3 ved afslutningen. Tilmelding foregår under d. 30 April på Golfbox, og sidste frist for tilmelding er Torsdag d. 29/4.

Vedr. Afbrydelse af match og Udeblivelse uden afbud.

Vi har haft episoder hvor medlemmer – ind i mellem i et vist forståeligt arrigskab – har forladt en match bare fordi man har en dårlig dag. Det er usportsligt. Vi har alle dårlige dage men vi har også en forpligtelse til ‘at holde ud’ sammen med dem, man nu er i bold med og forsøge at bidrage til en god social oplevelse – det er jo også derfor vi er der! At forlade en match er bare usportsligt og ikke acceptabelt.

Det samme gælder ikke at møde op til en match man har tilmeldt sig. Kommer man ikke – om det så er vejret eller andre årsager, så skal der meldes afbud af hensyn til de øvrige i bolden. Afbud efter startlisten er offentliggjort skal meldes enten på turneringen i GolfBox eller til én af medspillerne (sletning af evt. tidsbestilling er ikke et korrekt afbud). Alternativt kan Rene i Golfshoppen kontaktes i god tid inden man skulle have været ud, som så kan give beskeden videre til matchlederen.

Bestyrelsen har derfor indsat et nyt afsnit i vore propositioner (kan ses i fuld længde på hjemmesiden):

Ved uberettiget afbrydelse af match eller udeblivelse uden afbud nulstilles den pågældendes hidtil bedste Formel Golf resultat.

Vi mener dette er i foreningens ånd og håber at alle vil bakke op herom – også ham der har en ‘dårlig dag’ på banen😊

Mvh. Bestyrelsen


Marts 2021 :

Lørdag d. 27/3 starter sæsonen for Herreklubbens vedkommende med vores åbningsturnering. Der bliver løbende start fra kl. 9.30 og vi spiller slagspil med fuldt hcp. Der vil være præmier til top 5 i samlet række samt præmier til nærmest hullet på alle par 3 huller. Alle præmier uddeles ved først kommende mulighed. Tilmelding og scoreindtastning på Golfbox – dog skal hvert hold også føre minimum 1 scorekort.

Bestyrelsen har fordelt rollerne i mellem sig til sæson 2021, se fordeling under bestyrelsen.

Se også den foreløbige turneringsplan for 2021. Bl.a har vi valgt at rykke vores weekendtur til august med håb om at Coronaen så har sluppet sit tag og livet igen foregår næsten som normalt. Det er endnu ikke besluttet hvor vi skal spille, men vi garanterer det bliver en attraktiv bane og en weekend der er værd at glæde sig til.

Bestyrelsen har vedtaget at Golfbox fra nu af ene og alene bestemmer boldsammensætningen – til alle matcher i herreklubbens regi. Og at buggy kørsel er tilladt – dog kun med en spiller i hver buggy, så vi holder fast i det sociale. Det er ikke specielt sjovt for den ene spiller der er på hold med 2 mand i en buggy. Så derfor vedtagelsen.

Fremover har vi også bestemt, at præmieoverrækkelsen ved månedsafslutninger foretages på en sådan måde, at der kun er præmier fra de enkelte runder ( gavekort ) til de spillere der er mødt op til månedsafslutningen. Møder man ikke op bliver gavekortet i stedet brugt som ekstra præmier til Finalen.

Et nyt tiltag i Herreklubben i 2021 bliver en løbende Eclectic turnering for både A og B rækken. Vi spiller med Nettoscorer, så alle har en chance for at blande sig. Læs mere om Eclectic turneringen på hjemmesiden. Desuden forsøger vi igen med en Hulspilsturnering – se mere på vores hjemmeside.

X