Nyhedsbrev

August 2021 :

Ryder Cup d. 11/9 2021

Som sædvanlig spiller vi Ryder Cup mod Trelleborg Golfklub – i år på hjemmebane Lørdag d. 11/9. Vi spiller Greensome om formiddagen og singler over middag.

Vi stiller med 16 mand – de 7 bedst placerede i hhv. A og B rækken pr. d. 30/8 efter dagens match – samt 2 Wild Cards som bestyrelsen råder over. Pt. er følgende kvalificerede :

Poul Erik Pedersen, Åge Christensen, Jens Sørensen, Svend Pedersen, Henrik Dunkan, Jørn P. Rasmussen, Thyge Thygesen

Søren Lykke Johansen, Harry Ballesteros Petersen, Per Hansen, Lars Mølgaard, Michael Nielsen, Jan Christensen, Per Jakobsen

I bedes sende mig en mail til herreklubben@sorøherreklub.dk om i har mulighed for at deltage eller ej.  

Venskabsmatch mod Skovbo Fredag d. 3/9

Vi var nødt til at udskyde  den tidligere aftalte venskabsmatch mod Skovbo, som skulle være afholdt i starten af August. I stedet skal vi til Skovbo Fredag d. 3/9 – pt. er der tilmeldt 15, men vi skulle gerne stille med mange flere, da det er de 15 bedste resultater der tæller.

Årets hulspilsmesterskab

Vi nærmer os finalen i årets hulmesterskab – første mand er klar og det blev Finn Stuhr efter at have vundet over Larsb Mølgaard. . Jens Sørensen og Jan Christensen spiller semifinale Onsdag d. 1/9 om retten til at møde Finn. Der er præmier ved afslutningen til Top 3, så vi skal både afvikle en kamp om 3. pladsen og finale.

Eclectic

Der er fortsat mange runder tilbage til at forbedre nettoscorerne i årets Eclectic. Sidste tællende runde er Mandag d. 4/10. I A rækken fører Søren Johansen med netto 44 slag, men der er 5 mand lige efter med netto 46. I B rækken er det Henrik Dunkan og Per Amelung der topper med 41 nettoslag, men også her er der et tæt forfølgerfelt. Igen her er der præmier til top 3 i begge rækker ved afslutningsfesten.

Årets afslutning

Vi afrunder året Lørdag d. 9 Oktober med finale samt stor fest og årets præmieuddeling om aftenen i Vinstrup forsamlingshus, Tystrupvej 24 i Fuglebjerg. I bedes tilmelde jer i Golfbox så hurtigt som muligt så vi kan få et overblik over hvor mange der kommer.


Juli 2021

Venskabsmatch mod Skovbo Fredag d. 6/8 :

Da mange stadig er på ferie denne dag – både fra os og fra Skovbo – er matchen i stedet rykket til Fredag d. 3/9. Der er åbent for tilmelding i Golfbox, så se at blive tilmeldt ! De 15 bedste fra hver klub tæller – så jo flere vi er – jo større er chancerne for at beholde pokalen når vi spiller returkamp i Sorø i 2022.

Weekendtur til Barsebäck d. 14 og 15 August :

Vi bliver 21 når vi tager til Barsebäck d. 14. August. Et pænt antal – det er længe siden opbakningen til en weekendtur har været så stor.  Og alle 21 kan godt begynde at glæde sig – 2 klasse golfbaner – skovbanen Pine Course, der tidligere hed Donald Steel Course og Ocean Course, der tidligere var kendt som Masters Course. Samt en samlet præmiesum på næsten 10.000 kr. og Lørdag aften med god mad og rødvin og en gang poker eller ? til dem der har lyst. Det gøres ikke meget bedre 😊

Til de af jer der ikke skal med i år – Glæd jer til weekendturen næste år, for den må i da bare med på 😊

Langsomt spil :

Bestyrelsen har drøftet hvilke ting der kan gøres for at få spillet til at flyde endnu mere end det allerede gør. Vi har alle forskellige rutiner – og spiller i forskelligt tempo. Vi vil dog alle gerne spille i et glidende tempo, og ønsker så lidt ventetid som muligt. Derfor vil vi stadig opfordre til at man holder trit med bolden foran, at man ikke tager  mere end et enkelt prøvesving eller 2 og at man i det hele taget får slået sine slag i et rimeligt tempo når det er ens tur. At man slår til sin bold når man har stillet sig i position og ikke står over bolden alt for længe ad gangen før slaget. Desuden at alle i bolden holder øje med hinandens slag – især ved teeslagene, så det er lettere at lokalisere hvor boldene havner.

Hulspilsturnering 2021 :

Efter indledende runder, ottendels og kvartfinaler er semifinalerne, der spilles i August , nu klar :

Finn Stuhr – Lars Mølgaard

Jens Sørensen – Jan Christensen

Ryder Cup

Lørdag d. 11/9 spiller vi den årlige Ryder Cup mod Trelleborg Golfklub’s herreklub – som i år spilles på hjemmebane. Der deltager 16 spillere fra hver klub – i Sorø gøres det sådan, at top 8 i såvel A som i B rækken deltager. Skulle der være enkelte der ikke kan afløses de af de næste i Formel Golf stillingen fra hhv. A-rækken eller B rækken, således at der som udgangspunkt deltager lige mange fra A og B rækken. Vi har endnu aldrig tabt til Trelleborg på hjemmebane ( og kun en enkelt gang på udebane ) og dette skulle gerne fortsætte – også i 2021.

Bestyrelsen


Maj 2021

Hulspilsturneringen 2021:

Det endte med 18 deltagere og dermed 2 kvalifikationskampe for at finde de 16 der deltager i selve turneringen. Se kampene og resultater på hjemmesiden.

 Månedsafslutning Mandag d. 31/5 :

Der er lige nu 15 tilmeldte til matchen, men kun 2 til spisning. Vi skal spise krebinetter med stuvede grønærter og kartofler til 100,00. Vi skal min. være 15 til spisning og har en hel måneds præmier der skal uddeles, så se at få jer tilmeldt.

 Generalforsamling Søndag d. 6/6 :

Der er pt. 18 tilmeldte – husk at vi i den efterfølgende  Formel Golf stableford match spiller om et gavebord til en værdi af over  1.000 kr. – vind Rom, Gin,  Whisky m.m. Præmier til top 5 i fælles række med præmieoverrækkelse efter matchen.

På generalforsamlingen skal der bl.a tages stilling til 3 forslag fra  Max, Ernie og John C.   så mød op og giv din mening til kende.

Endagsturen til Royal Golf, Amager :

Pt. 12 tilmeldte – pris 950,00 incl. greenfee og en let frokost som senest d. 28/5 skal være betalt på konto nr. 2510 – 6275387736 med angivelse af navn eller DGU nr. Glæd jer til en flot og udfordrende bane ! Præmier for mere end 1.000 kr. til top 5 i fælles række ! Matchen er med stableford og er tællende til Formel Golf.

Weekendturen til Sverige August 2021:

Så er der booket baner på Barsebäck i weekenden d. 14 og 15 August. Vi skal først spille skovbanen Donald Steel Course  og Søndag den ikoniske Masters bane med det fantastiske hul 8 – 130 meters par 3 hul over en sø – og de 3 svære huller 9,10 og 11 langs Øresund. Vi skal formentlig bo på hotellet i 2 mands værelser og ikke i lejlighederne, som nok ikke når at blive færdig renoveret til August. Prisen vil blive holdt på max. 2.000 kr. incl. 2 x greenfee, 1 x overnatning, aftensmad Lørdag og  morgenmad Søndag. Samt præmier for mere end 2.000 kr. til top 5.

Bestyrelsen


April 2021

Endagstur – NY DATO – Lørdag d. 12/6 2021

Så er årets endagstur på plads – Royal Golf på Amager d. 12/6 – Glæd jer! – pris 950,00 incl. greenfee, frokost m/ øl/vand efter runden.

Årets Weekendtur

Desværre er alt vedr. dette endnu ikke faldet helt på plads, men vi arbejder på at komme til Barsebäck Weekenden d. 14 og 15 August. Pt. er såvel hotel som restaurant lukket der, men vi regner med at kunne melde nogent endeligt ud i løbet af Maj måned.

Årets hulspilsturnering :

Husk at tilmelde jer Årets Hulspilsturnering. Det bliver en Knock Out turnering med hcp. med evt. kvalifikationskampe indtil der er 16 der spiller ottendedelsfinaler Lørdag d. 19/6 ( NB. Ny dato ) og kvartfinaler Lørdag d. 26/6. Med præmier til top 3 ved afslutningen. Tilmelding foregår under d. 30 April på Golfbox, og sidste frist for tilmelding er Torsdag d. 29/4.

Vedr. Afbrydelse af match og Udeblivelse uden afbud.

Vi har haft episoder hvor medlemmer – ind i mellem i et vist forståeligt arrigskab – har forladt en match bare fordi man har en dårlig dag. Det er usportsligt. Vi har alle dårlige dage men vi har også en forpligtelse til ‘at holde ud’ sammen med dem, man nu er i bold med og forsøge at bidrage til en god social oplevelse – det er jo også derfor vi er der! At forlade en match er bare usportsligt og ikke acceptabelt.

Det samme gælder ikke at møde op til en match man har tilmeldt sig. Kommer man ikke – om det så er vejret eller andre årsager, så skal der meldes afbud af hensyn til de øvrige i bolden. Afbud efter startlisten er offentliggjort skal meldes enten på turneringen i GolfBox eller til én af medspillerne (sletning af evt. tidsbestilling er ikke et korrekt afbud). Alternativt kan Rene i Golfshoppen kontaktes i god tid inden man skulle have været ud, som så kan give beskeden videre til matchlederen.

Bestyrelsen har derfor indsat et nyt afsnit i vore propositioner (kan ses i fuld længde på hjemmesiden):

Ved uberettiget afbrydelse af match eller udeblivelse uden afbud nulstilles den pågældendes hidtil bedste Formel Golf resultat.

Vi mener dette er i foreningens ånd og håber at alle vil bakke op herom – også ham der har en ‘dårlig dag’ på banen😊

Mvh. Bestyrelsen


Marts 2021 :

Lørdag d. 27/3 starter sæsonen for Herreklubbens vedkommende med vores åbningsturnering. Der bliver løbende start fra kl. 9.30 og vi spiller slagspil med fuldt hcp. Der vil være præmier til top 5 i samlet række samt præmier til nærmest hullet på alle par 3 huller. Alle præmier uddeles ved først kommende mulighed. Tilmelding og scoreindtastning på Golfbox – dog skal hvert hold også føre minimum 1 scorekort.

Bestyrelsen har fordelt rollerne i mellem sig til sæson 2021, se fordeling under bestyrelsen.

Se også den foreløbige turneringsplan for 2021. Bl.a har vi valgt at rykke vores weekendtur til august med håb om at Coronaen så har sluppet sit tag og livet igen foregår næsten som normalt. Det er endnu ikke besluttet hvor vi skal spille, men vi garanterer det bliver en attraktiv bane og en weekend der er værd at glæde sig til.

Bestyrelsen har vedtaget at Golfbox fra nu af ene og alene bestemmer boldsammensætningen – til alle matcher i herreklubbens regi. Og at buggy kørsel er tilladt – dog kun med en spiller i hver buggy, så vi holder fast i det sociale. Det er ikke specielt sjovt for den ene spiller der er på hold med 2 mand i en buggy. Så derfor vedtagelsen.

Fremover har vi også bestemt, at præmieoverrækkelsen ved månedsafslutninger foretages på en sådan måde, at der kun er præmier fra de enkelte runder ( gavekort ) til de spillere der er mødt op til månedsafslutningen. Møder man ikke op bliver gavekortet i stedet brugt som ekstra præmier til Finalen.

Et nyt tiltag i Herreklubben i 2021 bliver en løbende Eclectic turnering for både A og B rækken. Vi spiller med Nettoscorer, så alle har en chance for at blande sig. Læs mere om Eclectic turneringen på hjemmesiden. Desuden forsøger vi igen med en Hulspilsturnering – se mere på vores hjemmeside.

X